Wie zijn wij.
 

Wij zijn vader en zoon die een passie hebben voor muziek. Om van deze passie onze hobby te maken zijn wij opzoek naar high-end audio combinaties zoals versterkers, kabels en natuurlijk ook luidsprekers. We willen graag onze vaak kostbare passie delen en daarom bieden wij deze producten voor een betaalbare prijs aan. Wij willen op eigen inzicht precisie High-end audio producten aanbieden.

 

Wij zijn nog volop bezig met het ontwikkelen van onze website. Het is daarom helaas nog niet mogelijk om via iDEAL betalingen te doen in onze webshop.
Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of advies wilt.

 

Rating: 4.25 sterren
8 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Dave de Korte
2 jaar geleden

Ik heb deze copperhead getest op een Hegel H390 met B&W 802N, samen met ook behorende passende bruggen (prachtig gemaakt ook). In vergelijking met mijn Audioquest Rocket 44, wonnen de HH-Audio Copperheads! Het laag is wat meer gecontroleerd, strakker en minder boomy, maar vooral de resolutie en het detail is, eigenlijk kinderlijk eenvoudig hoorbaar, beter. Voor mij betekende dit een instant buy en vervanging van mijn Audioquest speakerkabels voor deze. En nog van Hollandse bouw ook. Kuddos ook voor de nette doos, presentatie en bouw van de kabel.

Stephan
2 jaar geleden

De copperhead kabel getest tegenover een van der hul kabel. Ik was verbaasd door het verschil. Het hoog kwam meer naar voren/ gedetailleerder. Kwaliteit van de kabel is ook goed. Stevig kabels en aansluitingen. Zeker een hele goede prijs/ kwaliteit!

Uwe romijn
2 jaar geleden

Enige tijd geleden de copperhead kabel getest met audioresearch versterker en usher speakers en vergeleken met een kabel die 20x meer kost ik was aangenaam verrast erg mooie weergave voor die prijs.
Top kabel.

Martijn
3 jaar geleden

Ik heb een Copperhead luidspreker kabel gekocht bij H&H audio.
Deze kabel overtrof al mijn verwachtingen.
De prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend.
Snelle verzending en goede service.
Aanrader !!!